Diskuse na téma Těhotenství po IVF

Zdravím, povedlo se Vám někomu otěhotnět po IVF? Jakou máte zkušenost a na jaké klinice jste byly? Dělaly Vám tam i veškeré testy včetně genetických?

Ella789 22.09.2023

Ano, testy doporučují - nám bylo řečeno, že stojí za to nejprve provést genetickou diagnostiku a udělat důkladné testy a pak se uvidí, co bude nejlepší pro nás. Taky jsme se dlouho snažili a na první pohled vše vypadalo ok, ale až v testech se ukázalo, že problém byl u manžela. Co si pamatuju - dělali nám i test PANDA: www.repromeda.cz/prekoncepcni-geneticke-vysetreni Otěhotnět se mě podařilo naštěstí hodně rychle, jsou tam prostě odborníci.

Blanickova 20.09.2023

No a ty testy Vám dělaly? Zajímají mě hlavně ty genetické, tam se prej většinou skrývají problémy, tak jestli Vás testovali i v tomto směru?

Ella789 18.09.2023

My jsme byli s manželem v Repromedě - vybrali jsme si je, protože nedoporučují stejný postup všem, ale nejdříve vše testují a hledají příčinu. Navíc mají nejmodernější vybavení a léčebné metody. Paní doktorce Filkocé budu už navždycky vděčná.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat