Diskuse na téma Těhotenství po IVF

Zdravím, povedlo se Vám někomu otěhotnět po IVF? Jakou máte zkušenost a na jaké klinice jste byly? Dělaly Vám tam i veškeré testy včetně genetických?

Ella789 22.09.2023

Ano, testy doporučují - nám bylo řečeno, že stojí za to nejprve provést genetickou diagnostiku a udělat důkladné testy a pak se uvidí, co bude nejlepší pro nás. Taky jsme se dlouho snažili a na první pohled vše vypadalo ok, ale až v testech se ukázalo, že problém byl u manžela. Co si pamatuju - dělali nám i test PANDA: www.repromeda.cz/prekoncepcni-geneticke-vysetreni Otěhotnět se mě podařilo naštěstí hodně rychle, jsou tam prostě odborníci.

Blanickova 20.09.2023

No a ty testy Vám dělaly? Zajímají mě hlavně ty genetické, tam se prej většinou skrývají problémy, tak jestli Vás testovali i v tomto směru?

Ella789 18.09.2023

My jsme byli s manželem v Repromedě - vybrali jsme si je, protože nedoporučují stejný postup všem, ale nejdříve vše testují a hledají příčinu. Navíc mají nejmodernější vybavení a léčebné metody. Paní doktorce Filkocé budu už navždycky vděčná.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat