Diskuse na téma Doplňky do koupelny

28. 09. 2023 | Prosím o radu

Kde jste si vybrali doplňky do koupelny? Budu ráda za tipy na osvědčené moderní eshopy, protože všechno co jsem zatím viděla mi přijde takové tuctové a nekvalitní, díky :-)

Diana27 26.04.2024

Koupelnu ozvláštníte vypínači a zásuvkami od Kliklap, jsou nádherné retro, vypadají jako keramické, ale jsou plastové, tudíž o to levnější, ale krásné.

Kikinkadob 21.03.2024

Není to úplně doplněk, ale jsem z toho nadšená. Papírky na praní od Ecohaus. Bez avivaze jsem nedala ani ránu, ale poslední dobou jsem začala mít suchý fleky na zádech, rukách, zjistila jsem, že mi to dělá avivaz. Ty papírky už v sobě mají jak vůni tak práci gel, na těle mi nereaguje. A v koupelně zabere oproti gelu málo místa. 👍

SimonaBart8 Kikinkadob 25.03.2024

Papírky mám doma a souhlasím, jsou super, hezky provoní i vyperou. Už je nedám z ruky, myslím, že už ani moje mamka :D

Bětka 16.12.2023

Kde jste vybírali do koupelny sprchovou vaničku a umyvadlo? Chtěli bychom nějakou úplně nízkou aby byla zarovno se zemí a umyvadlo bych chtěla na desku, nějaké moderní a zároveň praktické.

Dianadia Bětka 19.12.2023

Koukni se na nabídku https://www.kaldewei.cz/. My od nich máme sprchovou vanu, umyvadlo a vířivou vanu. Mají vše z kvalitní smaltované oceli a vypadá to i parádně je to vidět na první pohled že to není žádný plast.

Bětka Bětka 20.12.2023

Tak to vypadá skvěle, něco takovýho jsem si představovala. Líbí se mi i ty designy a ta vířivá vana vypadá teda úžasně, až budeme rekonstruovat druhou koupelnu tak nad tím budu rozhodně uvažovat, děkuju.

Mnada 28.10.2023

Já mám hodně věcí z https://www.bakly.cz mají parádní výběr, mám od nich věci do celého bytu, teď jsem si zase objednala moc hezké hrnky a skleničky :)

milinka Mnada 29.10.2023

Odtud taky ráda objednávám, málokde se mi líbí tolik věcí jako tady :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat