Diskuse na téma Dárek pro manžela

17. 05. 2014 | Prosím o radu

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, jestli jste některá z Vás zažila manželovo povýšení? Ráda bych mu dala nějaký dárak, aby věděl, jak moc mě to těší a jak si toho vážím :)

Agáta 20.03.2017

Díky za dobrej nápad.To by se mu mohlo líbit.Se dívám,že tu mají i plno příchutí a nestojí to moc peněz.Určitě mu to objednám.

Alena 20.03.2017

Kup mu tady tento.Ja si ho kupuji uz dlouhou dobu a je vazne dobrej a za dobrou cenu. www.actifit.cz/proteiny/myprotein-impact-whey-protein-2500g/

Agáta 20.03.2017

Já jsem nesportovec a neznám žádnej protein natož mu sama nakej koupit.

Alena 20.03.2017

Hele kup mu dobrej protein a bude spokojenej.Je to zakkad pro kazde cviceni

Agáta 20.03.2017

Ahoj nevím co koupit manželovi k svátku.Strašně se zamiloval do cvičení a tak bych mu ráda něco na to cvičení koupila. Nic drahého.Je to přeci jenom svátek a né narozeniny.

Alžběta Nováková 19.03.2017

Já jsem svému manželovi a švagrovi a sestře chtěla udělat radost a koupila jsem jim společný originální dárek. objednala jsem nám dárkový poukaz do The Chamber Escape Game na WWW.THECHAMBER.CZ .Je to nový druh zábavy, hry jsou vhodné v podstatě pro kohokoliv, záleží jakou hru si zvolíte. Jeli jsme tam, udělali si krásný večer, byla fakt zábava, zvolili jsme hru Útěk ze žaláře, byla fakt legrace.

Lída 16.03.2017

Pro manžela bych chtěl něakou lepší dárkovou sadu. Máte zkušenost s obchodem kde mají těchto věcí povíce aby bylo z čeho vybírat?

Lída 16.03.2017

Chtěla bych pro manžela nějakou lepší dárkovou sadu k svátku, doporučíte mi obchod kde je toho povíce abych měla z čeho vybírat?

Karlička M 24.02.2017

Já jsem manželovi koupila Elegantní náramek z chirurgické oceli se zlatavým zdobením SECTOR JEWELS. Sobě jsem koupila úplně stejný. Je nádherný a moc nám oboum sluší. Objednávala jsem ho na azluxus.cz.

Miluška Svárská 14.02.2017

já bych k povýšení manžela koupila něco, co se každému hodí. Rozhodně třeba taková kvalitní čelovka. Tu využije na sporty, camping s rodinou, výlety a třeba i doplněk do auta. Kvalitní čelovky mají na www.ledlenser.cz

Katka Táborská 14.02.2017

Tak manželovi k povýšení bych koupila k obleku nějaké kvalitní krásné hodinky. Viděla jsem pěkné na azluxus.cz, a to různé značky, Timex, Bentome, Swatch.

Radana F 14.02.2017

K manželovu povýšení bych nedala nic jiného než Manžetové knoflíčky. Elegantní manžetové knoflíčky Sector z leštěné chirurgické oceli mají teď v akci na www.azluxus.cz

Zuzana V. 28.01.2017

No, záleží na tom, zda má menžel smysl pro humor nebo ne. Já dost věcí řeším potiskem na oblečení. Mám vyzkoušeno, že na [url:]http://www.reklamanatextil.cz/[url:] natisknou cokoliv na cokoliv. Takže třeba nějaký vtip o šéfech, případně z mazželství, kde muž je šéf, ale stejně vládne žena... ;-)

Jana Kavalová 11.01.2017

jééé, ty hodinky na azluxus.cz jsou krásné. Mně se ale spíš líbí ty Bentime Sport. Chlap je taky sportovec, stojí 930 Kč a jsou fakt super. Super design. Děkuji za tip.

Radka Kočevová 11.01.2017

no teď se blíží Valentýn. Přítel je sportovec, koupím mu asi nějaké značkové hodinky.Líbí se mi sportovní hodinky Timex Expedition za 1512 Kč na azluxus.cz.

Sabrina 10.01.2017

Mimo hlavní dárky kupuji manžolovi vždy nějakou kosmetiku a objednávám z notina, kde je obrovsky výběr všeho možného

Laugher 05.01.2017

Dárky mužům se vybírají hodně těžce. Když se blíží Vánoce nebo má můj muž narozeniny, tak stresuju se už půl roku dopředu, co mu zase koupím. Chlapi se prostě nijak nevyjadřují, co bych chtěli a navíc většina z nich nad povedenými dárky nejásá tak, jako třeba my ženské, takže člověk neví, jestli se mu to líbí nebo ne

andy 03.01.2017

Pokud má tvuj hclap rád nejaký treba serial, tak nejaký potisk na triku, hrnku nebo treba polstár? tohle kupuju casto :-)

Zuzka Přichystalová andy 08.01.2017

Já manželovi koupila k Vánocům čelovku značky Ledlenser. Manžel chodí rád na ryby. Taky chodí ven pozdě večer se psem. Jezdíme do lesa na chatu. Večer i venku sportuje. I kvalitní čelovky se daj koupit za slušnou cenu.

Romana 21.12.2016

No to je super nápad za dárek. Díky Pavle. Ty klipy do vlasů koupím sestře taky. Opravdu vypadaj na webovkách kvalitně a dobře.

Míša 21.12.2016

Kup mu na stůl rámeček na fotky rodiny, ať ví, že není jen práce, ale i čas strávený s rodinou je důležitý. Mrkni na www.designoutlet.cz, mají několik typů.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat