Diskuse na téma Galaxie Barev Praha

17. 10. 2023 | Zájmy a koníčky

Ahoj. Mám takový dotaz, chtěla bych překvapit partnera nějakým netradičním výletem a napadlo mě jít kouknout na Chodov do Galaxie barev www.galaxiebarev.cz, protože přítel miluje všechno spojený s vesmírem, myslíte, že je to vhodný i pro dospělý?

miška4 29.03.2024

Za nás taky moc hezký zážitek, nic podobného jsme ještě neviděli a děti se od těch interaktvních expozic nemohly odtrhnout :))

MajdaaD 18.02.2024

Taky jsme teď v Galaxii barev byli a je to opravdu hezký zážitek :) děti si tam vytvořily i moc hezké obrazy přímo na plátno v tom ateliéru Playpaper, tak máme vzpomínku :) dalo se malovat ty obrazy i v digitální podobě, ale my jsme si je chtěli vzít domů tak jsem šli ještě tam. A tu soutěž o Ferarri kvůli velkému zájmu prodloužili do 21.3. tak jsem ráda, že jsme se stihli zapojit :)

Jaňula 19.10.2023

Jasně, byli jsme tam s dětma, ale hodí se to klidně i na rande, je tam přítmí, příjemná atmosféra, doporučuju teda spíš navečer a v týdnu, kdy tam není tolik rodin s dětmi, ale za mě super nápad, přítel určitě ocení, když má rád vesmír, protože je to zajímavý, celý koncept krásný a navíc se tam spoustu dozvíte.

MartaJane Jaňula 23.10.2023

Díky, tak já ho tam vytáhnu, booknu i tu malbu v ateliéru playpaper, to vypadá taky zajímavě, když už tam budeme.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat