Diskuse na téma Posílení imunity

Dobrý den, máte někdo prosím zkušenost s tím jak posílit imunitu? Za poslední 2 měsíce jsem už po čtvrté nemocná :(

Niccol 17.11.2023

Osobně beru s přestávkami magnézium, vitamín C, železo a Kirillový olej od Vitaslife. Snažím se brát je celý podzim a zimu. :)

Krista Niccol 21.11.2023

Kirillový olej tedy vůbec neznám. Vitamín C je taková klasika, v jaké formě je berete Vy? Magnézium je také na imunitu?

Niccol Niccol 23.11.2023

Vitamín C je v rozpustné formě, takže si ho dávám buď jen do vody, čaje nebo třeba i smootie. Kirillový olej máte tady https://vitaslife.store/produkt/krillovy-olej-vitaslife. Je dobrý na mozek, klouby, játra oči a další. A ano magnézium má mnohem více účinků není jen na křeče, ale ovlivňuje i spánek, únavu, mozek, trávení a další věci. :)

Bouchalova 13.11.2023

Užívala jsem je půl roku a už nemám žádné potíže, ale určitě se dají užívat i dlouhodobě. Tady máte odkaz na jejich stránky, kde je můžete rovnou objednat www.simplebiotix.cz

Bety-tyna 13.11.2023

Doporučím přírodní doplňky stravy jako je třeba třeba moringa, acerola, lej z černého kmínu, guaranu. Nejlepší forma je čistá, takže usušené na prášek. Ráda nakupuji na Kratomworld, jelikož tam mají opravdu kvalitní produkty.

Bára Bety-tyna 17.11.2023

Berete všechno? Spoustu vůbec neznám nebo ani nevím že to je spojeno s imunitou. Takže mícháte do vody?

Bety-tyna Bety-tyna 22.11.2023

Můžete se podívat a něco si o tom přečíst https://kratomworld.cz/collections/ke-kratomu. Ano míchám s vodou, čajem, smootie a tak. :) Záleží jak se cítím, ale ano, snažím se. Všechno má spoustu dalších účinků ne jen na imunitu a díky tomu se celou zimu držím a cítím se dobře. Například guaranu a moringu beru i během roku. Záleží jak si to nastavíte. Já se snažím brát určitou dobu a pak si dávám na stejnou dobu pauzu. :)

Ella789 11.11.2023

A berete je pořád už celý rok? Jsou ideální i pro dlouhodobé užívání?

Bouchalova 08.11.2023

Taky jsem s imunitou loni na podzim hodně bojovala, mě se zase dokola vracela angína a už jsem byla zoufalá! Pak mi dala kolegyňka v práci tip na 3měsíční kúru s probiotiky Simplebiotix a ty mi fakt výborně pomohly, teď už mám klid a nemocná jsem nebyla ani nepamatuju.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:56
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:49
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat