Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, maminky - kde mají velký výběr ložního prádla pro miminka? Jaká značka má kvalitní a krásné věcičky?
Doporučím značku Meyco, mají krásné věci pro miminko. Doporučím hledat na malvik.cz.
Taky od nich mám povlečení pro prcka, baldachýn nad postýlku a deku. Vše je z kvalitního materiálu a ani po hodně vypráních nic nezměnilo barvu ani tvar.
S dovolením se přidám do diskuze - sama sháním pro miminko hnízdečko a taky teplounkou zavinovačku, nejlépe péřovou. Bydlíme v chladnějším domě a čekám zimní miminko.
Já mám hnízdečko z tohoto e-shopu www.kennyshop.cz/hnizdecko-vintage-sneni a je super. Miminko můžete dát v hnízdečku kamkoliv a nemusíte se bát, že se třeba překulí nebo něco podobného. Hnízdečko je z kvalitního, certifikovaného materiálu a mám od nich i zavinovačku.
Holky, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila. Taky sháním pro miminko zavinovačku a hnízdečko a určitě vše objednám na zmíněném e-shopu. Mají skvělé recenze, takže není co řešit :)
Moc se mi teď líbí co mají na crystalbaby.cz objednával jste od nich někdo? :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.