Diskuse na téma Pocit plnosti, nadýmání a špatné zažívání

Dobrý den, co se Vám prosím osvědčilo na pocit plnosti, nadýmání a špatné zažívání? Budu ráda za doporučení na konkrétní produkty.

Maratonka 25.04.2024

za mě jsou nejlepší tato probiotika www.czechvirus.cz/probio15 měla jsem je po atb léčbě a byla jsem s nimi uplně bez problému

Damkovka 13.01.2024

Holky, kde je prosím koupit na internetu? Poradíte?

Oplatka 11.01.2024

Doporučuju vyzkoušet vitální houby. Pomoct by Vám mohla Lví hříva, Čaga případně Hnojník obecný. Začala bych s extraktem a následně brala tabletky. Velmi kvalitní zpracování mají na houbičky.eu.

Koki Oplatka 22.01.2024

Připojím se do diskuze. Nikdy mě nenapadlo uvažovat o houbách jako o něčem co by mi mohlo pomoci na zažívání. Proč prvně ten extrakt a ne rovnou ty tabletky?

Oplatka Oplatka 25.01.2024

Protože extrakty jsou mnohem silnější než jedna tabletka, takže je beru na akutní potíže, aby byl účinek hub rychlejší a větší. Můžete se podávat sama tady https://www.houbicky.eu/lvi-hriva-hericium-erinaceus-100ml-extrakt/. Já s nimi mám velmi dobré zkušenosti. Mají mnohem více účinků a při dlouhodobém úžívání se mi teda o dost zlepšil zdravotní stav. :)

Marionneta 08.01.2024

Zkuste probiotika s prebiotiky a dalšími účinnými látkami Simplebiotix. Mě teda na podobné potíže, jaké popisujete skvěle zafungovala.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat