Diskuse na téma Vlasy

Zdravím zakládám tuto diskuzi, protože bych zde ráda posbírala vaše zkušenosti s prodloužením vlasů. Kde vlasy koupit a kterou metodu zvolit? Děkuji :-)

Romča 26.11.2024

Já se můžu podělit o zkušenost s clip in vlasy, které používám, když si chci vykouzlit nějaký top účes. Za mě jsou určitě nejlepší clip iny z pravých lidských vlasů, i když je to trochu investice, ale vypadají prostě nejlíp, dobře se s nimi pracuje a při správné údržbě vydrží dlouho v dobrém stavu. Mám je z vlasy-k-prodlouzeni.cz, kde mají širokou nabídku, což pro mě bylo důležité a při prvním nákupu mi i ochotně poradili s výběrem.

Karla 24.11.2024

Ahoooj, no :D ono záleží na tom, co od prodloužení očekáváš a jakou máš péči o vlasy v plánu :) Pokud hledáš cenově dostupné a rychlé řešení, tak super jsou clip-in vlasy. Ty se snadno nasazují a můžeš je nosit jen, když chceš :) Dobrou zkušenost mám s obchodemhttps://www.clip-vlasy-levne.cz/, kde mají kvalitní vlasy za rozumnou cenu :) Pokud chceš něco trvalejšího, můžeš zvážit metody jako keratin nebo pásky. Ty se ale doporučují spíš u odborníků v salonech, aby výsledek vypadal přirozeně. Každá metoda má své plusy a mínusy, takže je fajn zvážit kolik času chceš věnovat úpravě účesu 😊

Zuzka 25.01.2024

Ahojky já sama mám vlasy prodloužené a jsem s nimi moc spokojená. Kamarádka mi doporučila vlasy z tohoto eshopu clip-in-vlasy.eu a musím říct, že jsem ráda že jsem do toho šla. Konečně mám krásné dlouhé vlasy :-).

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

45 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:08
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat