Diskuse na téma Designové kousky do kuchyně

22. 01. 2024 | Oblíbené značky

Ahoj, hledám do našeho domečku trošku designovější (kvalitnější) kousky. Hrníčky, talíře, ale celkově i doplňky. Děti se odstěhovaly a tak je na čase si trochu doplnit kuchyň novými kousky, které budou trochu i slavnostnější. :) Máte nějaké tipy, kde takové kousky do kuchyně nakupujete?

AndreaD 23.03.2024

Já si nepotrpím na doplňky jako takové, ale co nám proměnilo nejen kuchyň, tak vlastně celej byt, tak jsou tady ty vypínače https://www.kliklap.cz/dvojity-kulaty-vypinac-keramicka-bila/. Vydrží toho fakt dost, i malý dvojčata :D Působí jemně, ale ten nádech retra, něco jinýho, než běžný moderní vypínače teď.

KlaraB AndreaD 26.03.2024

Ty teda jsou krásný, koukala jsem na vypínače a wow. Asi bych měla nutně začít přemýšlet nad výměnou. Haha. Babička měla podobné.

AndreaD AndreaD včera 0:59

No v životě bych neřekla, že půjdu do retra :D A najednou, celkem změna. Všem co příjdou na návštěvu se moc líbí a ptají se, přece jenom to v dnešní době není tak časté tyto vypínače.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat