Diskuse na téma kde jste darovali vajíčka?

13. 03. 2024 | Chceme dítě

Ahojky holky, už nějakou dobu přemýšlím nad darováním vajíček, mám ve svém okolí totiž pár kamarádek, co právě nemohou otěhotmět, a tak jsem na tu myšlenku přisla, že je to fajn cesta, jak pomoct. Zajímaly by mě vaše zkušenosti, váš pohled a vaše doporučení kliniky.

Ahojky, ráda bych přidala svoji zkušenost. Já byla darovat před nějakou dobou na IVF ve Zlíně. Moc hezká, moderní klinika s příjemným a velmi empatickým personálem :). Všechno mi tam vysvětlili, co se bude dít, jak to bude celé probíhat, za to jsem byla moc vděčná, ne vždy je to samozřejmost :). Jinak příprava a samotný odběr proběhli bez jakýchkoliv komplikací :). Tak doufám, že moje vajíčka někde pmohla.

Ahoj, já darovala z podobného důvodu, měla jsem kamarádku, co v dětsví prošla onko léčbou a bez dárkyně by to nebylo možné, to mě docela donutilo nad tím popřemýšlet a rozhodnout se. Měla jsem spoustu dotazů a obav, ale všechno mi na klinice vysvětlili a jsem teď zpětně ráda, že jsem do toho šla.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat