Diskuse na téma Nevolnost na začátku těhotenství

Ahojky holky, jsem zrovna na začátku těhotenství a teda musím přiznat, že jsem nečekala, že mě to tak složí. Je mi každé ráno strašně špatně a jsem ráda, když zvládnu zajít nakoupit. Jak to bylo, prosím, u vás, kdy to přešlo?

Janka746 20.04.2024

Ahoj, u mě to na začátku těhotenství bylo taky hodně nepříjemné, pořád jsem zvracela. Posledně jsem to říkala na kontrole mojí doktorce, tak mi předepsala Xonveu. Ta je právě na ty nevolnosti v těhu, jen je teda na lékařský předpis.

kikinkadob 17.04.2024

Ahoj, já bych se chtěla přidat dotaz k vláknu, pokud můžu. Zajímalo by mě, jestli jste některá otěhotněla díky IVF?

SimonaKrátka23 kikinkadob 19.04.2024

Ahoj, my ano. Bez něj bychom to nikdy nezvládli. Mám PCOS a prostě v mém případě byla šance docela malá. Takto se zadařilo hned na první pokus. Byli jsme na IVF ve Zlíně a je to suprová klinika. Šly bychom tam rozhodně znovu, kdyby bylo třeba. Moderní vybavení, nejnovější metody léčby, využívají i umělou inteligenci. A co se týká personálu, tak moc milí a ochotní, všichni!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat