Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, jaké kvalitní krmivo - granule a konzervy kupujete svým kočičím miláčkům? Budu ráda za rady a tipy.
U koček se mi osvědčilo vybírat hlavně krmivo s vyšším obsahem masa a bez zbytečných plnidel. Dlouhodobě kupujeme značku Marp. Mají jak granule, tak konzervy, složením jednoduché a dobře přijímané. Naše kočka po nich nemá žádné trávicí problémy a srst je krásně lesklá, takže za nás spokojenost. Já je beru od krmiva pučálka, mají skvělou nabídku. Beru i pamlsky :)
Naše kočička má ze všeho úplně nejoblíbenější tyhle paštičky https://www.alza.cz/pet/vitakraft-cat-mokre-krmivo-poesie-creation-multipack-ryba-zverina-6-85g-d6639245.htm?o=3 a já jsem ráda, že jí konečně chutná něco co má kvalitní složení :)
Mě se osvědčilo krmivo Marp, má šetrné a nedráždivé složení. Nejvíc našemu kocourovi jede toto www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-kocky/marp-holistic-chicken-cat-kureci-bez-obilovin-pro-kocky-4kg
Moc děkuji za doporučení! Napíšete prosím ještě, kde od nich krmivo objednat? Kde ho kupujete Vy?
Za mě jedině od značky Marp - dbají na dobré suroviny a krmivo je bez zbytečných látek a různých přísad.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.