Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s darováním vajíček? Občas nad tím přemýšlím, že bych tímto způsobem pomohla nějaké ženě, která svoje děti mít nemůže.
Holky, taky si o tom něco přečtu. Zatím jsem se s tímto tématem nesetkala, ale proč nepomoct nějaké jiné ženě, když ta miminko mít nemůže.
Zdravím, taky o darování vajíček občas přemýšlím, ale nevěděla jsem, kam jít darovat. Na kliniku ve Zlíně čtu ale jen dobré recenze, takže teď mám jasno a objednám se na konzultaci.
Holky, já doporučím kliniku IVF Zlín - sama jsem tam darovala vajíčka 2x a pokaždé jsem byla spokojená. Vše je rychlé, bezbolestné a navíc mi vždy kompenzovaly veškeré náklady, které mi v souvislosti s darováním vznikly.
S dovolením se přidám do diskuze a počkám si na komentáře. Upřímně, taky mě to někdy napadne.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.