Diskuse na téma Mikuláš,kam jít v Praze?

26. 11. 2014 | Prosím o radu

Dobrý den, chci se zeptat zda nevíte o nějaké akci na mikuláše, abych mohla s dětmi zajít? Už se moc nechodí po domech, tak jak to vždycky bývalo a přitom je to taková milá tradice, tak chci, aby měli děti nějaký zážitek :) nejlěpe nějak v okolí praha 10

Laugher 21.02.2017

Mikulášská nadílka v Aquapalace

soukromý věřitel nabídka úvěr 06.12.2014

Potřebujete úvěr pomoc? Už jste hledali, jak získat přístup k soukromému úvěru věřitele? Potřebujete levný úvěr na nízké rychlosti? Pokud ano, tady je vaše šance získat úvěr. Jsme kontaktovat na rashidloanfirm@yahoo.com.

Niccol 03.12.2014

Ahojky, ja vim ze bude akce Mikulas v pankrackem rynku (pankrackyrynek.cz) primo v patek 5.12. ale je to Praha 4. :) taky mi prijde lito ze uz se takove tradice nedochovavaji

Sandriskaa Niccol 09.12.2014

dobry den, chci vam moc dekovat za vasi odezvu jinak bychom asi byli s detmi doma. :) precetla jsem si as prispevek a sli jsme do pankrackeho rynku a pujdeme tak i na vanocni jarmark moc se nm tam libilo :) i kdyz to bylo trosku dal nez jsme pocitali jsme si to naramne uzili!!

Niccol Sandriskaa 16.12.2014

Tak to jste me teda opravdu velmi potesila :) jsem rada, ze jste tam sla a vyzkousela to i jake to je mimo mesto ten mikulas :) jsem rada ze se vam ta delsi cesta vyplatila. Kdyby jste mela jeste zajem tak 21.12 se tam v pankrackem rynku kona Vanocni jarmark a s tim mamtaky jen dobre zkusenosti ! :)

Sandriskaa Niccol 06.01.2015

Opravdu se mi to tam moc libilo, urcite si tam ted ty akce pohlidam a pojedu se tam vzdycky mrknout. :) bavili jsme se i s pritelem, ze tam zajdeme nejaky vikend na obed vyzkouset :) diky moc za tip uz se tesim na dalsi akci!!

Niccol Sandriskaa 13.01.2015

Jo jo urco tam bezte vyzkouset i obed vari tam moc dobre! :) ted jsem koukala ze tam opet budou poradat gurmanske vecery, tak premyslim, ze to koupim manzelovi jako darek na narozeniny a udelame si hezky vecer plny jidla :D kdyztak chystane akce pisou i na svem fb, tak si to tam muzete taky hlidat! *4* my to tam mame moc radi cela rodina, je tam velmi prijemne prostredi ze?

Sandriskaa Niccol 19.01.2015

opravdu? na gurmansky vecer bych se tam rada tak podivala! :) pridala jsem si je na facebooku a bud ted sledovat co budou poradat :) prave me velmi hodne prekvapilo jak jsem se tam citila dobre *4* na obed se chystame tento vikend tak jsem zvedava co tam budou mit na vyber! jeste jednou diky za doporuceni! :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat