Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, zrovna doma dolaďujeme dětský pokoj a chtěla bych nějaké hezké dětské závěsy, nejlépe, abych si mohla říct vlastní rozměry. Máte někdo zkušenost? Dáte mi doporučení na dobrý e-shop?
Zdravím, já jsem vybírala na biante.cz, jde o českou firmu, vše si šijí a myslím, že nebude problém se s nima domluvit na vlastních rozměrech. Sama jsem se závěsama od nich spokojená, objednávala jsem jak do dětského pokoje, tak zatemňovací do ložnice.
Holky, taky na tento e-shop nakouknu. Co jsem si procházela různé diskuze na internetu, ženský si tento e-shop moc pochvalují.
Holky, taky jsem u nich objednávala závěs do dětského pokoje na míru a nebyl problém. Ušito bylo do cca 5 dnů a pak balíček rychle dorazil. Vše je skvěle zpracováno, můžu jejich práci opravdu doporučit www.biante.cz/p/detsky-bavlneny-zaves-na-miru-sandra-sa-375-zajeci-automobilove-zavody-na-mintovem
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.