Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, holky - jaký máte prosím názor na darování vajíček? Přemýšlím o tom, ale ráda bych slyšela nějaké osobní zkušenosti.
Za mě proč nepomoct jiné ženě, která prostě miminko mít nemůže. Jde o dobrý skutek, chce to ale najít dobrou kliniku, kde mají zkušenosti a hezký přístup.
Dobrý večer, za sebe můžu doporučit tuto kliniku www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Vajíčka jsem u nich darovala už 2x a nešla bych jinam. Lékaři u nich jsou opravdu zkušení a šikovní, vše bylo rychlé, bezbolestné a taky mi kompenzovaly veškeré náklady, které mi v souvislosti s darováním vznikly.
Holky, teda - nikdy jsem o darování vajíček nepřemýšlela, ale teď si jdu hledat veškeré informace ohledně darování a taky ohledně kliniky ve Zlíně a kdyžtak se na ně obrátím.
Moc všem děkuji za komentáře a doporučení na kliniku ve Zlíně. Co jsem procházela různé diskuze, ženský si kliniku chválí, takže se tam objednám na konzultaci.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.