Diskuse na téma padající vlasy po porodu

02. 11. 2024 Tichavka Prosím o radu

Ahoj holky, potřebuju poradit. Po porodu se mi začaly úplně kazit vlasy. Hrozně mi padají, jsou suché a lámou se. Měla jsem vždycky krásné, zdravé a husté vlasy, ale teď mám pocit, že ztrácím každý den víc a víc. Jsem z toho už zoufalá a nevím, co s tím. Ráda bych zkusila nějaké produkty, které by mi pomohly, ale nevím, kde začít. Budu moc ráda za vaše zkušenosti a rady, co vám zabralo.

diana27 02.11.2024

Ahoj, já měla po porodu uplně to samé! Vlasy mi šíleně padaly a byly suché a zničené. Co mi hodně pomohlo, tak jsem začala brát kolagen a speciální vitamíny na vlasy. Jinak u Donnahair forte vidím výsledky a k tomu používám olejíček Moroccanoil. Jsem konečně spokojená se svými vlásky!!

Sandriskaa diana27 02.11.2024

Dneska zrovna objednávám šampon, kondicioner a termoochranný krém, bez čeho bych nosila snad nonstop na hlavě čepici :DD přeháním, ale jsem fakt spokojená a hned jak vidím, že mi dochází, musím objednávat další. Koukni na tohle, třeba se ti to zalíbí. Mají tam ted zrovna i výhodnou nabídku. https://www.notino.cz/kerastase/nutritive-darkove-balenipro-vyzivu-a-hydrataci/p-16231839/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwj4K5BhDYARIsAD1Ly2oGgJL361p4aEc2XjShGC5zwtBHOGNH_BD7nF-328uqNxBex0YGq30aAhpYEALw_wcB

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 36 v roce 2025 pro znamení Beran přináší zajímavé výzvy i příležitosti. Na začátku týdne můžete zaznamenat zvýšenou energii a motivaci, což je ideální čas na to, abyste se pustili do nových projektů nebo dokončili ty rozpracovan&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat