Diskuse na téma Lednový detox organismu

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o tipy na nejlepší způsoby, jak si udělat lednový detox organismu. Po Vánocích cítím, že by to tělo potřebovalo trochu odlehčit a pročistit. Co vám funguje nejlépe? Máte nějaké oblíbené čaje, potraviny nebo třeba detoxikační kúry? Budu ráda za všechny rady a zkušenosti. 😊 Díky!

Tichavka 14.01.2025

Ahoj! 😊 Po Vánocích je lednový detox skvělý nápad, a já osobně nedám dopustit na zelený ječmen a chlorellu od Green Ways. 🍵🌿 Jsou to přírodní superpotraviny, které pomáhají tělo krásně pročistit, dodat mu energii a podpořit regeneraci. Zelený ječmen je skvělý na podporu trávení a odkyselení organismu, zatímco chlorella pomáhá s detoxikací a dodává spoustu vitamínů, minerálů a antioxidantů. Oba produkty se dají jednoduše přidat do vody nebo džusu, a výsledky pocítíš už po pár dnech pravidelného užívání. Pokud bys měla zájem, tak pro nákup přímo na e-shopu Green Ways je potřeba si vytvořit registraci. Díky ní získáš nejen přístup k produktům, ale také k článkům, nejčastějším dotazům, seminářům a různým akcím. Registrací tě provede poradce GW, který ti případně poradí i s dávkováním a dalšími otázkami. Pokud se rozhodneš vyzkoušet, určitě dej vědět, jak ti to sedlo! 😊

kikinkadob Tichavka 17.02.2025

Děkuju moc za doporučení. Nakonec jsem si u Greeen Ways udělala registraci a musím říct, že mě mile překvapilo, jak to celé funguje. Nejen že jsem se dostala k produktům, ale líbí se mi i ten přístup, poradce mi pomohl s dávkováním na míru, což je super, protože bych si sama asi nevěděla rady, jak začít. Zatím ječmen i chlorellu užívám jen pár dní, ale už teď mám pocit, že mám víc energie a trávení je takové lehčí. Jsem zvědavá, jaké budou výsledky po delší době! Jak dlouho je užíváš ty a jaké jsi na sobě viděla změny?

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese nové příležitosti v oblasti vztahů. Pokud jste ve vztahu, může dojít k prohloubení vaší vzájemné komunikace a pochopení. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném místě. Buďte otevření... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat