Diskuse na téma Sušička ovoce

Čauky, mňauky. Chci si pořídit sušičku ovoce, ale totálně se ztrácím ve výběru. 😅 Některé mají milion funkcí, jiné jsou úplně basic – a já nevím, jestli se vyplatí investovat do dražší, nebo mi stačí něco jednoduchého. Máte nějakou osvědčenou, kterou fakt doporučíte? Jak rychle suší, je tichá, snadno se čistí? A co třeba rovnoměrnost sušení, nejsou některé plátky přeschlé a jiné gumové? Díky za vaše zkušenosti, ať nekoupím nějaký krám! 😄🍏

Tichavka 15.02.2025

Ahoj, sušička ovoce je super věc, ale chápu, že ten výběr může být peklo. Pokud chceš něco spolehlivého, co suší rovnoměrně, má digitální nastavení teploty a časovač, doporučuju DOMO DO353VD. Kupovala jsem ji přímo na tom jejich eshopu domo-elektro. Má digitální displej, takže si přesně nastavíš teplotu a čas podle toho, co sušíš (ovoce, houby, bylinky…). Díky ventilátoru se suší rovnoměrně, takže se nestane, že by některé plátky byly křupavé a jiné gumové. Navíc má pět nastavitelných plat, takže si můžeš upravit prostor podle potřeby.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:35
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat