Diskuse na téma Snaha o miminko

10. 03. 2025 Elininka Chceme dítě

Ženy, máte někdo zkušenost, že se dlouho nedaří otěhotnění? Jak na to, co dělat? Budu ráda za jakékoli rady :)

Lucka J. 23.03.2025

Dobrý den, taky se na kliniku obrátím, sama se o miminko snažím už víc než 9 měsíců a asi je potřeba někam zajít. Tato klinika se mi navíc líbí, mají skvělé lékaře a moderní lečebné metody.

Edita 21.03.2025

Holky, díky za tuto diskuzi! Hodně jsem se dozvěděla a taky díky Vám už vím, že nemám ztrácet naději a mám se obrátit na odborníky ve Zlíně. Hned večer to proberu s partnerem a myslím, že bude pro :)

Stáňa 20.03.2025

Doporučím kliniku IVF Zlín a jejich léčbu a skvělou péči, díky které se nám s manželem za měsíc splní sen a dcerka se narodí :) Klinika je opravdu skvělá, panuje tam příjemná atmosféra a lékaři jsou velké kapacity. Navíc mají vysokou úspěšnost léčby, čehož jsem důkazem. Taky používají ty nejlepší metody léčby, umělou antikoncepci a nám pomohlo IVF a EmbryoGlue, které zvýšilo šanci na otěhotnění. Doporučím se k nim objednat na konzultaci www.ivf-zlin.cz/lecebne-metody

Julie R. 16.03.2025

Určitě je dobré se obrátit na odborníky. Potřebujete vyšetřit a nechat si doporučit, co by Vám mohlo pomoct. Moje kamarádka otěhotněla na klinice ve Zlíně - chválila si je, přístup, vyšetření, ale i následnou léčbu.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden se pro vás v oblasti lásky může objevit několik vzrušujících chvil. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že mezi vámi a partnerem bude více porozumění a harmonie. Je to skvělý čas na plánování společných aktivit nebo romantický... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat