Diskuse na téma Cash4Car zkušenosti a názory

16. 04. 2025 Karlika Peníze a právo

Dobrý den, zajímají mě vaše zkušenosti a názory na Cash4Car. Banka, kvůli mé minulosti se zápisem v registru, má problém s půjčkou, proto hledám jinou variantu peněz a našla jsem na netu tuto společnost s dočasným odkupem aut, ráda bych názory těch co s nimi už jednali. Díky.

Jenny 16.04.2025

Banka asi ví proč ti nechce půjčit, jsi si jistá, že budeš mít na splátky?

Karlika Jenny 16.04.2025

Hele, to byla mladická hloupost, kdy jsem ručila někomu, kdo se na splátky vybodl a já to slízla. S vyděláváním a placením nemám problém, jen banka už mě tak nebere.

Markéta 17.04.2025

Zdravím, já u Cash4car auto v dočasném odkupu měla, dle mé zkušenosti jednají pohotově a pružně. Od prvního kontaktování jsem s nimi vše vyřídila a už druhý den jsem měla peníze v ruce. Měsíční poplatek byl za mne ok, se splácením jsem problém neměla.

Simona Markéta včera 9:20

Velmi podobně to bylo u mě, u Cash4Car jsem byla mile překvapená jak rychle to funguje a není potřeba různých výpisů jako u žádosti v bance o půjčku. A je pravda, že jak je člověk v bance jednou se škraloupem zapsaný, tak se na něj dívají skrz prsty a peníze nechtějí půjčit.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat