Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, zajímají mě vaše zkušenosti a názory na Cash4Car. Banka, kvůli mé minulosti se zápisem v registru, má problém s půjčkou, proto hledám jinou variantu peněz a našla jsem na netu tuto společnost s dočasným odkupem aut, ráda bych názory těch co s nimi už jednali. Díky.
Banka asi ví proč ti nechce půjčit, jsi si jistá, že budeš mít na splátky?
Hele, to byla mladická hloupost, kdy jsem ručila někomu, kdo se na splátky vybodl a já to slízla. S vyděláváním a placením nemám problém, jen banka už mě tak nebere.
Zdravím, já u Cash4car auto v dočasném odkupu měla, dle mé zkušenosti jednají pohotově a pružně. Od prvního kontaktování jsem s nimi vše vyřídila a už druhý den jsem měla peníze v ruce. Měsíční poplatek byl za mne ok, se splácením jsem problém neměla.
Velmi podobně to bylo u mě, u Cash4Car jsem byla mile překvapená jak rychle to funguje a není potřeba různých výpisů jako u žádosti v bance o půjčku. A je pravda, že jak je člověk v bance jednou se škraloupem zapsaný, tak se na něj dívají skrz prsty a peníze nechtějí půjčit.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.