Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jak porovnat granule na míru s běžnými kvalitními granulemi? Vyplatí se to finančně, a opravdu je vidět rozdíl na zdraví a kondici psa? Máte zkušenosti, že se zdravotní problémy díky této stravě zlepšily?
Granule na míru, mají tu výhodu, že jsou šité přímo na potřeby vašeho psa – co se týče věku, aktivity, váhy, ale i případných zdravotních problémů. U běžných kvalitních granulí je sice také důležitá vysoká kvalita složení (bez obilovin, s kvalitními bílkovinami), ale granule na míru mohou výrazně lépe pokrýt specifické potřeby psa. Například pokud má pes citlivé zažívání nebo potřebuje speciální složení pro zlepšení srsti, granule na míru jsou výhodnější.
Z finančního hlediska jsou granule na míru obvykle dražší než běžné kvalitní granule, ale záleží na potřebách vašeho psa. Pokud má pes specifické zdravotní problémy, jako je citlivé zažívání nebo alergie, investice do granulí na míru se může vyplatit, protože předcházíte dalším nákladům na veterinární péči nebo doplňky stravy. U nás se tato investice rozhodně osvědčila – zdravotní problémy našeho psa, hlavně s trávením, se zlepšily už během pár týdnů. Navíc granule na míru často obsahují vysoce kvalitní suroviny a jsou lépe stravitelné, což se projeví na celkové kondici psa i na jeho srsti. Takže za mě to stojí za to, hlavně pokud chcete mít jistotu, že váš pes dostává přesně to, co potřebuje.
Nášj pes má citlivé zažívání, takže jsem dlouho hledala ideální granule, které by mu seděly. Nakonec jsem zkusila granule na míru od Rawbark a rozdíl je obrovský – trávení se mu zlepšilo, srst je lesklá a má víc energie. I když jsou o něco dražší, stojí to za to. Pokud váš pes potřebuje speciální péči, určitě doporučuji!
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden můžeš očekávat zvýšenou energii v mezilidských vztazích. Pokud jsi v partnerství, je pravděpodobné, že budete společně plánovat něco zajímavého a vzrušujícího. Pro nezadané Berany existuje šance na setkán&iacu... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.