Diskuse na téma Volnočasové aktivity s dětmi a se psem

Snažíme se s dětmi trávit co nejvíce času venku. výlety, hřiště, les, cokoliv nás napadne. Máme i pejska, takže všechno ladíme i podle něj. Jen je to někdy trochu výzva, protože děti by pořád běhaly, pes si dělá svoje, a člověk musí mít oči všude :D. Ale i tak mě to hrozně baví, ten společný čas je k nezaplacení. Máte nějaké tipy, kam rádi vyrážíte s dětmí i psem? A jak to zvládáte, když má třeba jeden den "blbou náladu" - ať už dítě nebo zvíře?

Makouš 21.05.2025

Holky, pokud můžu doporučit, mrkněte na ten rawbark. Jsou to granule dělané na míru podle formuláře, takže zohlední věk, váhu, aktivitu i případné potravinové intolerance. Já jsem fakt koukala, jak momc se to odrazio na naší fence. Tady je formulář, kdyby to někoho zaujalo. https://rawbark.cz/sestavit-krmivo/?ns=1. Nám chutnají krůtí a lososové, ale mají i hovězí nebo jehněčí. A hlavně- žádné plnidla a náhražky, jen maso a přírodní věci :-).

verisek 20.05.2025

To je super, že jste narazili na něco, co zabírá. My jsme to taky dlouho ladili. Teď teda přidáváme ke granulím trochu vařeného masa nebo vývaru, aby se vůbec najedl... Ale to je na dlouho a není to ideální. Asi bych se taky měla porozhlídout po nějaké kvalitnější variantě, když to tomu vašemu tak prospělo

kacule 18.05.2025

U nás to bylo jednu dobu to samý. Nakonec jsme mu zkusili vyměnit granule. Kamarádka mi doporučila jedny, co mají víc masa a žádné zbytečnosti. Jmenujou se rawbark, mají různé příchutě, třeba hovězí, krůtí nebo lososa. A fakt to pomohlo, chutnají mu, má víc energie a je celkově takový živější. Zkus omrknout, třeba pomůžou i vám.

Jo máme lesní stezku za městem, tak tam jezdíme skoro pořád. Ale teda náš pes měl jednu dobu úplně nulovou energii, sotva popoběhl. Děti by si s ním hrály třeba s uzlem nebo tahaly hračku, ale on jen ležel a koukal. Už jsem fakt přemýšlela, jestli mu něco není...

hopik32 15.05.2025

My jsme na tom úplně stejně! Dvě děti, jeden pes, a každá procházka je tak trochu bojová mise :-D Nejhorší je, když se všichni 3 rozeběhnou na jinou stranu... Ale zas večer doma usnou jak děti, tak pes :-D Máš nějaké oblíbené místo, kam chodíte?

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden můžeš očekávat zvýšenou energii v mezilidských vztazích. Pokud jsi v partnerství, je pravděpodobné, že budete společně plánovat něco zajímavého a vzrušujícího. Pro nezadané Berany existuje šance na setkán&iacu... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat