Diskuse na téma Darování vajíček- kliniky

14. 06. 2025 Makouš Chceme dítě

Ahoj, chci jít darovat vajíčka a poptávám zkušenosti z reprodukčních klinik od těch, které byly darovat. Bydlím na Moravě a nechci jezdit daleko, takže mě zajímají hlavně ty moravské. Díky

verisek 20.06.2025

taky bych ráda darovala, ale mám trochu vítr z toho, že se něco pokazí :/ nemůžu si teď dovolit chybět v práci

malarwen verisek 23.06.2025

Mě by teda víc trápily zdravotní problémy než než absence v práci. :-D Ale když tě trápí jenom tohle, tak prostě počkej, až bude ohledně práce lepší období.

zuzous verisek 24.06.2025

No ono i když se nic nepokazí, tak musíš s prací skloubit návštěvy na té klinice. Já jsem z toho měla taky vítr. Pak jsem se odhodlala vyplnit dotazník https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek#a-darovat aby mi nabídli schůzku a já mohla získat nějaké dojmy. Návštěva toho centra mě dost uklidnila, takže doporučuju, je to rozumný postup, když je člověk na vážkách...

vili_nek 17.06.2025

Darovala jsem na IVF Zlín a pohoda, nemám co vytknout. Vysoká kompenzace, celé to bylo bezbolestné, empatický personál. Já jsem taková, že se všeho bojím, ale byli hodní a měli trpělivost

hrabik33 16.06.2025

U nás se chodí většinou do Zlína, máme to kousek, tak poroč nějak jezdit. Neznám nikoho, kdo by měl problém s něčím ohledně darování.

kacule 15.06.2025

Já slýchám od okolí jenom dobré zkušenosti. Respektive žádná z holek co znám, si nikdy nestěžovala na kliniku :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden, milí Berani, vás čekají nové výzvy, které budou stimulovat vaši přirozenou energii a nadšení. Planeta Mars, váš vládce, přinese dynamiku do vašich každodenních aktivit. Můžete se cítit motivovaní k zahájen&ia... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat