Diskuse na téma Darování vajíček- kliniky

14. 06. 2025 Makouš Chceme dítě

Ahoj, chci jít darovat vajíčka a poptávám zkušenosti z reprodukčních klinik od těch, které byly darovat. Bydlím na Moravě a nechci jezdit daleko, takže mě zajímají hlavně ty moravské. Díky

verisek 20.06.2025

taky bych ráda darovala, ale mám trochu vítr z toho, že se něco pokazí :/ nemůžu si teď dovolit chybět v práci

malarwen verisek 23.06.2025

Mě by teda víc trápily zdravotní problémy než než absence v práci. :-D Ale když tě trápí jenom tohle, tak prostě počkej, až bude ohledně práce lepší období.

zuzous verisek 24.06.2025

No ono i když se nic nepokazí, tak musíš s prací skloubit návštěvy na té klinice. Já jsem z toho měla taky vítr. Pak jsem se odhodlala vyplnit dotazník https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek#a-darovat aby mi nabídli schůzku a já mohla získat nějaké dojmy. Návštěva toho centra mě dost uklidnila, takže doporučuju, je to rozumný postup, když je člověk na vážkách...

vili_nek 17.06.2025

Darovala jsem na IVF Zlín a pohoda, nemám co vytknout. Vysoká kompenzace, celé to bylo bezbolestné, empatický personál. Já jsem taková, že se všeho bojím, ale byli hodní a měli trpělivost

hrabik33 16.06.2025

U nás se chodí většinou do Zlína, máme to kousek, tak poroč nějak jezdit. Neznám nikoho, kdo by měl problém s něčím ohledně darování.

kacule 15.06.2025

Já slýchám od okolí jenom dobré zkušenosti. Respektive žádná z holek co znám, si nikdy nestěžovala na kliniku :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese nové příležitosti v oblasti vztahů. Pokud jste ve vztahu, může dojít k prohloubení vaší vzájemné komunikace a pochopení. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném místě. Buďte otevření... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat