Diskuse na téma Opravné zkoušky

Zdravím, máte nějaký tip, jak přežít opravnou zkoušku bez nervů? Učím se už třetí den v kuse, ale mám pocit, že mi hlava praskne. Nedokážu se pořádně soustředit, večer nemůžu usnout a ráno jsem úplně mimo. Fakt se bojím, že to zase pokazím.

Lucka S. 04.09.2025

Ahojky, úplně tě chápu, byla jsem na tom stejně. Mně hrozně pomohlo zkombinovat učení s doplňky, co mi poradila kamarádka – Relaxa Rapid od Woykoff na zklidnění a Ginkgo Comfort na lepší paměť. Relaxa Rapid má pastilky s l-theaninem, co tě uklidní, ale neudělají z tebe ospalou zombii, a Ginkgo fakt podporuje soustředění a paměť. Brala jsem to před zkouškama a byla jsem v klidu, mozek jel jak hodinky a spala jsem mnohem líp www.drmax.cz/ginkgo-comfort-60mg-sr

Simona 06.09.2025

Holky, já tu kombinaci taky znám a je super. Relaxa Rapid funguje už za dvacet minut a drží pár hodin – ideální na ten největší stres před testem. A Ginkgo Comfort beru každý den, pomáhá mi líp si pamatovat detaily a líp se soustředit, hlavně při učení dlouho do noci. Není to žádný prášek na spaní, takže se nemusíš bát, že usneš na stole – prostě klid a čistá hlava. Za mě tohle duo fakt stojí za vyzkoušení.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás bude ve znamení nových impulzů a odhodlání pustit se do věcí, které jste dlouho odkládali. Vaše energie bude silná a touha po výsledcích výrazná, ale dejte si pozor, abyste netlačili na okolí příliš. B... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat