Diskuse na téma Čím krmit pejska?

Holky, co je podle vás lepší pro psa? Granule nebo konzervy? Mám pocit, že ať mu dám cokoliv, tak furt přibírá… Už fakt nevím co s tím.

Lilianne 11.09.2025

Čauky :-) Za mě je úplně jedno, jestli granule nebo konzerv. Hlavní je, aby to bylo kvalitní a nebyly tam zbytečný zahušťovadla, obilí nebo nějaká moučka. My jsme to taky řešili, protože pes pořád nabíral, a nakonec objednáváme krmení na míru od Rawbark.

Tichavka Lilianne 12.09.2025

Díky Lili, to zní zajímavě. To jsem vůbec nevěděla, že existuje. A podle čeho vlastně namíchají?

Lilianne Lilianne 13.09.2025

Podle informací, co o pejskovi zadáš na těch jejich stránkách. 🙂 Věk, váha, kolik má pohybu a případně i zdravotní potíže. Na základě toho ti pak sestaví směs přímo na míru, takže dostane přesně to, co potřebuje.

Tichavka Lilianne 14.09.2025

A chutná to tomu vašemu hafanovi? Ten náš je dost vybírávej, tak se bojím aby to pak žral.

Lilianne Lilianne 15.09.2025

Jo, u nás to baští úplně v pohodě 🙂 Ale chápu, že když je pejsek vybíravej, tak je lepší si to nejdřív otestovat. Dá se objednat čtyřkilový testovací balení, takže hned zjistíš, jestli mu to sedne. A pro jistotu je fajn prvních pár dní míchat nové krmivo s tím starým, aby si na něj pes zvykl.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat