Diskuse na téma Nové oblečení, máte tip?

Holky, potřebuju poradit 🙂. Ráda bych trochu obměnila šatník směrem k elegantnějšímu stylu do práce – spíš business look (šaty, kalhoty, halenky…), ale nechci zase utrácet nesmysly jen za značku. Hledám něco kvalitního, co vydrží, nebude se hned žmolkovat a zároveň to bude působit reprezentativně, když mám pracovní schůzky. Máte tip na konkrétní značku nebo e-shop, kde se dá pořídit hezká a kvalitní dámská móda? Budu moc ráda za doporučení 🌷

Danka 29.10.2025

Já jsem řešila to samé, když jsem po rodičáku nastupovala zpátky do práce – chtěla jsem působit upraveně, ale zároveň se cítit pohodlně a mít kousky, které po pár praních nevyhodím. Objevila jsem Jadberg Women a tam jsem našla hezké šaty i kalhoty, které se hodí na pracovní schůzky a přitom se dají nosit i běžně. Materiál je kvalitní, drží tvar i barvu a je znát, že to nejsou hromadně šité věci z řetězců. Za mě fajn kompromis mezi cenou a kvalitou a hlavně je to originálnější než klasika, co má na sobě polovina kanceláře.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto období se ve vás znovu probudí vaše přirozená energie a chuť posunout věci kupředu. Můžete mít pocit, že všechno stagnovalo, ale právě teď přichází zlom. Nebojte se převzít iniciativu, okolí to od vás možná i očekává. Současně ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

186 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:43
30 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
31 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat