Diskuse na téma Zlepšení plodnosti

Ahoj všichni, s manželkou se už delší dobu snažíme o díte, ale zatím bez úspěchu. Byl jsem na spermiogramu a výsledky prý nejsou úplně ideální, ale neplodnej nejsem. Zajímalo by mě jestli se vám podařilo výsledky nějak zlepšit, třeba změnou životosprávy, doplňky, nebo nějakou konkrétní léčbou. Předem díky za reakce.

Sandriskaa 19.11.2025

Zdravím, u nás to bylo podobný. Taky to nebylo ideální. Manžel bral doplňky na podporu spermií několik měsíců a nakonec se to fakt zlepšilo. Není to hned, ale dá se s tím něco dělat. Moc Vám držím palce.

DavidK. Sandriskaa 20.11.2025

No já už právě nějakou dobu držím takovej lehčí detox. Můžu se zeptat jaký ty doplňky tvůj manžel bral? Díky

Sandriskaa Sandriskaa 26.11.2025

Manža zobal několik měsíců ReproMan a spermiogram se mu pak zlepšil. Není to hned, chce to fakt vydržet aspoň ty tři měsíce, protože spermiím trvá, než se obnoví. Každý na to může reagovat jinak, ale u nás to mělo fakt efekt. :-)

DavidK. Sandriskaa 28.11.2025

Díky moc, Sandro a to je nějak na předpis nebo kde se to dá sehnat?

Sandriskaa Sandriskaa 29.11.2025

Není to na předpis, dá se to koupit normálně. 😊 Já to brala příteli přímo z jejich ofiko e-shopu, Ale dá se to sehnat i v některých lékárnách. Každopádně online je to většinou nejrychlejší a mívají tam i balíčky na delší kúru.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Začátek roku 2026 pro Berany přináší energii a nové možnosti. Tento týden budete pociťovat silnou touhu po akci a změně. Vaše odhodlání a iniciativa vás mohou vést k novým příležitostem, ať už v pracovním nebo osobním životě.V pracovní... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

425 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 28.12.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat