Diskuse na téma Bolest palce a fitko

Ahoj holky, v posilce jsem si při cvičení vyvrtla palec. Už je to nějakou dobu, ale pořád to pobolívá hlavně při zvedání činek. Neměla jste to některá taky? Jak dlouho to trvalo, případně co vám pomohlo? Díky

kikinkadob 25.12.2025

To jsem měla taky, vyvrtnutej palec se umí táhnout fakt dlouho, hlavně když ho pořád zatěžuješ při činkách. U mě to bylo přetížením plus blbej pohyb a bez fixace se to furt vracelo. Dost mi pomohla bandáž na palec. Stabilizuje ten hlavní kloub, ale zároveň můžeš normálně hýbat zápěstím i zbytkem ruky. Palec drží v dobrý pozici a při cvičení už to tolik nebolelo. Kupovala jsem ji na netu na shopíku Sportovní bandáže a nosila jsem ji hlavně do posilky. Každopádně bych dala palci trochu klid, aspoň na chvíli, a když by to nelepšilo, tak radši zajít to zkontrolovat. Ale ta bandáž mi fakt dost ulevila.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu budete cítit silnou potřebu něco změnit, ať už jde o přístup k běžným věcem, nebo o větší životní rozhodnutí. Energie Marsu vám dodá odvahu a chuť riskovat, ale nezapomeňte zvážit i možná úskalí. Budete mít tendenci jednat ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat