Diskuse na téma Horkovzdušná fritéza

Holky, Ježíšek letos trochu nestíhal a fritézu mi bohužel nedoručil 😄 Tak teď koukám po nějaký horkovzdušný, ale vůbec se v tom nevyznám. Nechci za ni dát majlant, hlavně aby se v ní dalo normálně uvařit jídlo pro dva a nebyla složitá na ovládání. Hodíte mi nějaký doporůčo? Díky moc

Tichavka 09.02.2026

Moc díky za tip. Hele a ten koš to má jak velkej? Čistí se to dobře pak?

DavidK. Tichavka 10.02.2026

Já jsem stejnou fritézu kupoval manželce. Ten koš je fakt dost velkej, má šest a půl litru, takže pro dva úplná pohoda. Je tam i rošt, takže se to hezky propeče. Má průhled jak vepředu, tak nahoře, takže na jídlo vidíš a nemusíš to furt otvírat a vypouštět teplo. Jen koukneš a víš. Čistění je jinak v klidu. Ta nádoba jde vytáhnout, takže ji pak jen opláchneš a hotovo.

diana27 10.01.2026

Já mám doma Fritta Ultima od ETY. Vyšla na trojku, taky jsem za ni nechtěla vypláznout ranec. Tady tahle je pro dva úplně ideálka, dělám v ní i větší porce, klíďo i celý kuře a nemám pocit, že bych to tam musela nějak skládat na milimetry. Je na ní dobrý to, že má spoustu přednastavitelnejch programů, jen navolíš a pohoda. Žádný složitý studování manuálu.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu budete mít pocit, že se všechno kolem vás zrychluje. Události naberou tempo a vy budete stát v jejich středu. Vaše rozhodnost a odvaha vám umožní chopit se příležitostí, které se objeví, ale dávejte si pozor na ukvapenost, ne v&sc... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat