Komentáře k článku

Radomír 23.10.2021

Makrelu běžně udím na chatě,byly doby kdy jsem údolí na zakázku

carp 23.10.2021

Za uzenou makrelu vyrobenou ve zpracovně v Klatovech strčim pracku do ohně. Kam se jiní výrobci serou.

Fantomas 24.10.2021

V dnesni dobe muze si psat kazdy co chce. Ale pravda je, ze uzene maso nebo uzene ryby moc zdrave nejsou. Nejen pro karcinogeny ale taky pro vysoky obsah soli a dusitanu. To Betynka nenapise...Kdyz se podivate na zapadni zeme nikde se neji tolik uzenyho a tavenych syru jako u nas. Jsme zapouzdreni v malem ceskem prostoru jako pred padesati lety. A co italska nebo francouzska kuchyne? Hloupe mi pripada: nas narod nase pravidla. Ja to tak vubec nevidim. V cem jsme lepsi nez Rakusani Nemci nebo Holandani?

Petr 24.10.2021

Dělám,ale úplně jinak a je vynikající.

Vladimir Dvořák 24.10.2021

Skoda, że jsou čím dál menší a čím dál dražší🦈

Zdeněk Bobek 24.10.2021

Ty Fahrenheity jsi strčte někam. V českém textu nemají co dělat.

Jara Furtmustál 26.10.2021

Udím rád a udím hodně ,čerstvá uzená makrela mňam.

Ani 27.10.2021

Není nutné se makrele vyhýbat. Stačí ji upéct v troubě jako jakoukoliv jinou rybu. Přidat cibulku a přílohu dle vlastní volby. Je výtečná!

Veronika 10.03.2023

Já ji již od mala jím ráda jen tak s pečivem. 4x - 6x do roka se to nepo...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat