Prostreno.cz

Zmrzlina podle Halle Berry

Hledáte dezert, který je zdravý a nebude se jeho konzumace ukládat na bocích? Pak byste měli vyzkoušet zasvěcený tip Halle Berry. Herečka ráda uspokojuje své chutě určitým druhem zmrzliny.

I když se snažíte vyhnout nezdravým a vysoce kalorickým občerstvením, v určitém okamžiku se téměř každý dostane k bodu, kdy zoufale touží po něčem sladkém. Proto je vhodné připravit se na to raději dopředu. To však neznamená, že byste měli naplnit spíž čokoládou, sušenkami a podobně. Raději to ale udělejte jako Halle Berry – herečka si jako dezert pravidelně dopřává zmrzlinu.

Herečka odhalila svůj recept na svůj zdravý oblíbený dezert ve svém příběhu na Instagramu.
 

Avokádová zmrzlina

„Šťastný 'FitnessFriday'! Dnes se s vámi podělím o recept na svůj oblíbený dezert: avokádovou zmrzlinu," napsala Halle Berry v příspěvku na Instagramu. Recept získala z knihy „Rychlé a snadné ketogenní vaření“ autorky Maria Emmerich.

Na snímku je vidět miska se dvěma zelenými kopečky zmrzliny. Ne všichni fanoušci herečky jsou však nadšeni. Myšlenka jíst avokádovou zmrzlinu je pro mnohé poněkud absurdní. „Zmrzlina z avokáda... oh ne!" nebo „Život je příliš krátký na to, abych jedl avokádovou zmrzlinu," jsou komentáře některých uživatelů.

Ale herečka přísahá na neobvyklý vkus: „Nesuďte, dokud to ještě nezkusíte. Tento krémový dezert uspokojí mou chuť na sladkosti a nezanechá žádný pocit viny," pokračuje Berry. To dává smysl, protože domácí avokádová zmrzlina ve srovnání s jinými zmrzlinami z obchodu bohatými na cukr obsahuje výrazně méně sacharidů a kalorií.

Kromě toho jsou avokáda velmi zdravá, protože mají spoustu nenasycených mastných kyselin, vitaminů B, vitaminů C, E a K, stejně jako draslíku. Takže pokud chcete hodovat bez obav o další kilogramy, měli byste vyzkoušet tento recept:
 

Recept na zdravou avokádovou zmrzlinu

Ingredience

Dvě avokáda, rozpůlená, vypeckovaná a bez slupky

1 šálek neslazeného mandlového mléka

Šálek zakysané smetany

1/2 šálku sladidla, medu nebo agávového sirupu (případně snížit množství)

1 lžíce citronové nebo limetkové šťávy

1/2 lžíce mořské soli

Postup

Vložte všechny ingredience do mixéru a mixujte, dokud nebude směs hladká a pružná. Pak celou hmotu vložte do zmrzlinovače a počkejte. Pokud výrobník zmrzliny nemáte, naplňte hmotu do malých tvarů a vložte ji do mrazničky na dobu tří hodin. Potom avokádová zmrzlina je připravena!

Zdroj: názory autora, Instagram Halle Berry





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat