Komentáře k článku

ina 13.02.2011

já si myslím ,že nepomůže ani plakat ,nebo by možná pomohl elixí rmladí od alchymystů ze dvora Rudolfova>:(

Barunka okolo 40 15.04.2010

Souhlasím s Nikou. Přes známou jsem narazila na UNT a jsem unešená, navíc mají stránky i česky a objednávání proběhlo vždycky hladce. Každýmu však vyhovuje něco jinýho a je potřeba zkoušet a hledat trpělivě informace, ale na druhou stranu toho nemíchat moc najednou.

Petra z venkova Barunka okolo 40 13.05.2010

O téhle kosmetice už jsem slyšela a vesměs samé pozitivní zkušenosti. Chci si objednat, ale váhám mezi UNT a několika dalšími značkami. Je fakt, že UNT se mi po prozkoumání jejich stránek a zjištění, že používají spoustu přírodních ingrediencí, netestují na zvířatech a mají informace v češtině zatím jeví jako favorit. Cenově taky velmi příznivé. Souhlas s titulkem nahoře, že na plastickou chirurgii je dost času. Nenechte se ovlivňovat masáží reklam a a různým tlakům a najděte si vlastní způsob jak vyjádřit svůj půvab.

Barunka okolo 40 Petra z venkova 25.05.2010

To je pravda. Mě možná značka UNT vyhovuje i proto, že není tak známá a nevnucuje se mi ze všech stran zmíněnou reklamou. Jejich webovky jsou docela příjemně udělaný a zajímavý, navíc česky. Plastická chirurgie má určitě svoje místo, ale spíš, když je to nezbytnost ze zdravotního hlediska. Kvůli tlaku okolí a tak podobně bych do toho taky osobně nikdy nešla, i nejsem zdaleka dokonalá a taky mám slabé chvilky ohledně pocitu ze svýho vzhledu.

nika 17.03.2010

Katy - Vichy - nemá moc dobré recenze. ve 30 ještě stačí, ale později to chce něco kvalitnějšího. Např Janson Beckett jejich Alpha Derma je nepřekonatelná. chce to hlídat na jejich stránkách - mívají akce. Já to kombinuji s UNT je mi 43 a jsem mooc spokojená

nika 17.03.2010

já používám kosmetiku UNT. je to taiwanská kosmetika - u nás není moc známá, ale jsem nadšená :-D

Katy 16.03.2010

Je mi přes 30 a taky jsem měla hodně vrásek okolo očí a musím říct, že jsem si začala kupovat kosmetiku od Vichy a opravdu to pomáhá. Vrásky pomalu mizí a celkově mám vypnutější pleť. Super. Teda až na tu cenu, le v určitém věku už člověk musí přemýšlet jinak.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat