Buďte trendy s boyfriend džíny

08.04.2011 | Krása a móda

Nic nevypadá svůdněji než umně zakomponované pánské kousky do ženské garderoby. Volnější džíny sluší prakticky všem typům postavy. Pomohou zakrýt pár kilo navíc v problematických partiích okolo stehen a hlavně, jsou nedocenitelné pro své pohodlí!

Kostky jsou v tomto případě jasně vrženy. Vzhledem k plandavému spodku je nutné nahoře přidat trochu upnutější tílko nebo košili, kterou zastrčíte dovnitř kalhot. Využijte sílu pořekadla o tom, že protiklady se přitahují. Casnal kalhoty totiž budou vypadat velmi svěže a sofistikovaně v kombinaci s bílou office košilí nebo nějakým ryze dívčím elementem, jako je jako je fiží nebo mašle.

Converskami nebo pánskými polobotkami oxfordského stylu samozřejmě nic nezkazíte, nakonec k pánským džínům by se mohly jevit dokonce jako jasná volba, proč ale look neozvláštnit třeba kotníčkovými botkami na klínku, které opticky prodlouží nohy i celou postavu (klínek je navíc pohodlný, a nebudete proto během klopýtání po dlažebních kostkách snít o prošlápnutých balerínkách).

Pokud vás čeká pracovní schůzka nebo akce, na které chcete působit elegantním dojmem, přehoďte přes košili dobře střižené sáčko – pro cool vzhled ohrňte rukávy, které rafinovaně odhalí světu hodinky v pánském stylu nebo další doplňky jako náramky. Pokud se vypravujete na rande nebo na sraz s kamarády, můžete obléct jen jednoduchý top a trendy křivák. Oblečení v přírodních tónech oživí výrazné psaníčko na řetízku, z výrazné lakované červené kůže a roztomilý šátek s potiskem. Náhrdelníky a výrazné náušnice si schovejte pro jinou příležitost, pro tentokrát postačí jednoduché náušničky, které krásně rozjasní váš obličej.

Styling podle Bety.cz! Další inspiraci najdete v naší fotogalerii

Adresář:

Džíny, bavlna, Wrangler, Palladium, nám. Republiky 1 , Praha 1
Košile, bavlna, www.tamsinlondon.cz
Boty, semiš, Marks&Spencer, Václavské náměstí 36, Praha 1
Šátek, bavlna, s.Oliver, Arkády Pankrác, Praha 4
Hodinky, kov, Dyrberg/Kern, Palác Flóra, Vinohradská 151, Praha 3
Kabelka, umělá kůže, Stradivarius, Arkády Pankrác, Praha 4
Modré sáčko, s.Oliver, Arkády Pankrác, Praha 4
Béžový křivák, semiš, Stradivarius, Arkády Pankrác, Praha 4
Náušnice, kov a krystaly, Dyrberg/Kern, Palác Flóra, Vinohradská 151, Praha 3






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat