Sexy zadeček pohodlně a stylově!

30.10.2015 | Krása a móda

Chcete trochu zamakat na postavě a získat konečně pevný a sexy zadeček? Pořád se ale nějak ne a ne k tomu cvičení dokopat? Holky, chce to něco parádního na sebe. Věřte, že vás to nakopne tak, že se prostě budete chtít ukázat světu a cvičení půjde raz dva. Pěkný obleček je prostě základ. Přeci jen chcete vypadat líp než ta „aktivka“, která cvičí vedle vás. Ruku na srdce, cvičení je o oblečení. Vypadáš skvěle? Cítíš se skvěle! To je prostě fakt.

Na www.total-store.cz si můžete vybrat funkční a zároveň stylové modely od adidas, Nike, Puma, Reebok nebo O’Neill. Sportovní móda v posledních letech zažívá obrovský BOOM, a proto se nedivte, když si sportovní kousky oblíbíte třeba i na běžné nošení.

Legíny - jasná cesta k úspěchu!

Při výběru fitness modelu začněte u legín. V čem tkví kouzlo legín? Perfektně nás zpevní, krásně obepnou, zvýrazní naše přednosti, nijak nepřekáží a hlavně lahodí oku. Stanou se vaší druhou kůží. Legíny navíc hravě zkombinujete se sportovním tílkem nebo tričkem. Legíny nejsou jen pro parádu, jsou vybaveny funkčními technologiemi. Ty odvádí pot a vlhkost od pokožky a tím vás udrží v příjemném komfortu po celou fitness aktivitu.

Až 80% žen nosí nesprávnou sportovní podprsenku

Do fitness cvičení a jiné sportovní aktivity se rozhodně nepouštějte bez sportovní podprsenky. Při sportovní aktivitě jsou prsa v pohybu, nejen že je to nepohodlné, ale především dochází k narušení vazů v poprsí. Nikdo z nás zřejmě nechce povislá prsa bez pevného tvaru. Při běhu se například poprsí pohybuje nahoru a dolů až o 12 cm. Sportovní podprsenky navíc přispívají ke správnému držení zad. I podprsenky jsou vybaveny funkčními technologiemi odvádějící pot a vlhkost od naší pokožky. Rozlišujeme modely podprsenek pro lehkou, střední, vysokou a maximální podporu. O jakou podporu se jedná, poznáte dle šířky ramínek – čím širší ramínka, tím vyšší podpora.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:01
90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat