Tipy stylistky: Dost bylo šedi! Ponurý podzim si žádá kabát ve výrazné barvě!

Všimly jste si, že s nástupem podzimu začnou z našich šatníků automaticky mizet barvy? Zkuste toto zajeté schéma alespoň trochu narušit. Začít můžete tím, že na chvíli odložíte černý kabát a vyberete si nový ve výrazných odstínech…

Proti černé, šedé nebo krémové vůbec nic nemáme. Kabát v neutrálním odstínu je základem šatníku a alespoň jeden byste měly mít všechny. Hned za ním by ale měl viset ještě jeden, barevný, který vás nejen rozzáří, ale zároveň vám i zvedne náladu (to je vědecky prokázané!). Nemluvě o tom, že se za vámi v šedých ulicích každý druhý otočí.

Výběr konkrétního odstínu je čistě na vás. Nejčastěji se setkáte s barvami, které spadají do podzimní palety a připomínají spadané listí. Rezavá, hořčicová, oranžová i výrazná žlutá vypadají na kabátech úchvatně. Chybu nicméně neuděláte ani s odstíny modré, růžové nebo zelené, které objevíte v nejrůznějších intenzitách. Pořídit si tak můžete světlý kabát v pudrově růžové variantě i velmi výraznou „svítilku“.

Odradit se nenechte představou, že se vám bude barevný kabát těžko kombinovat. Schválně, jaké barvy převládají ve vašem šatníku? Předpokládáme, že málokterá z vás nosí každý den oblečení, složené z pěti výrazných barev. K džínům, světlým kalhotám, černým kalhotám, tmavě modrým šatům… k tomu všemu se hodí v podstatě všechny výrazné barvy. Barevné kabáty ale zdaleka nemusíte nosit jen k neutrálnímu oblečení. Naopak! Nic nevypadá lépe, než kombinace dvou barev, které spolu ladí. Dáme vám nápovědu – nejlépe vypadají protikladné barvy s podobnou intenzitou (pastelový kabát doplňte světlou barvou, výrazný zase další zářivkou).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat