Už žádné nedokonalosti! S těmito korektorem je hravě vyzmizíkujete

Vynálezce korektoru by zasluhoval Nobelovku. Díky tomuto produktu totiž můžete z pleti vyzmizíkovat všechno, co tam nechcete mít. Na to, abyste se úspěšně zbavily zarudnutí, pupínků nebo kruhů pod očima, je ale nutné správně postupovat.

Klíčový je především samotný výběr korektoru. A zdaleka tím nemáme na mysli jen značku. Předně si musíte uvědomit, na co chcete korektor využívat. Jen tak naplno využijete jeho schopnosti. S typem korektoru je přímo spojena i jeho barva. Pokud chcete opravdu zakrýt barevné nesrovnalosti, nestačí použít běžný tělový odstín. Korektor s nazelenalým nádechem potlačuje červenou, ideální je tak především na pupínky a zarudnutí (nebojte, zelený obličej mít nebudete:-) S kruhy pod očima si pro změnu poradí nažloutlý produkt nebo v extrémním případě oranžový. Méně využívaný je fialový korektor, který likviduje nažloutlost pokožky, nebo růžový, který umí skrýt velmi tmavé skvrny v čele s mateřskými znaménky.

Důležitá je také textura přípravku. Hutné produkty, které najdete nejčastěji v kelímcích, kryjí nejlépe. Není to ale zadarmo. Pokud byste podobný korektor vrstvily na vrásčitou pleť nebo tenkou pokožku pod očima, produkt by byl vidět a zalezl by do každičké linky. V obou případech proto vybírejte lehčí přípravky, ideálně ty tekuté v tužce. Korektory v peru, které jsou určené přímo pro oblast očí, navíc často obsahují rozjasňující složky. Pokud neřešíte kruhy (a tudíž nepoužíváte žlutý korektor), pracujte právě s nimi. Využívat je můžete denně - sjednocené a rozzářené oční okolí udělá obrovský rozdíl.

Přestože na trhu najdete nepřeberné množství nejrůznějších štětečků, s většinou korektorů se nejlépe pracuje prsty. Výjimkou jsou samozřejmě tyčinky, které v sobě mají štěteček zahrnutý, na malé pupínky, na které se vám s malým pomocníkem podaří lépe zacílit. Na vše ostatní využívejte vlastní prsty. Korektor vlivem tepla trochu povolí a podaří se vám ho lépe zapracovat. A pozor, přípravek nikdy neroztírejte. Výhodnější je ho do pokožky šetrně vklepat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat