Hříva jako od moře: Plážové vlny nebyly nikdy jednodušší!

Pokud jste skeptické, nedivíme se vám. Zní to totiž tak dobře, že se tomu dá stěží věřit. K vytvoření ledabylých plážových vln vám nicméně opravdu stačí speciální sprej a… vlastní ruce. Úprava vám navíc nikdy nezabere více, než pár minut.

Nejprve si pojďme říct, v čem tkví kouzlo oněch sprejů. Produkty, které vám mají s účesem pomoci, obsahují mořskou sůl. Výsledná textura je proto opravdu jako od moře. Sůl navíc vlasy lehce natuží, takže vytvořený efekt krásně drží a má matný finiš.

Jak moc se vaše hříva zvlní, závisí na typu vlasů. Pokud se vám přirozeně vlní a nejsou hřebíkově rovné, máte vyhráno. Sprej jednoduše nastříkejte do suchých nebo polosuchých vlasů a pořádně je zespodu promačkejte prsty. Toť vše! Pozor, dokonalé vlny od mořské soli nečekejte. Na takovou úpravu si budete muset vzít kulmu. Pokud ale milujete ledabylost, plážový efekt a líbí se vám vlasy topmodelky Gisele Bündchen, jste na správné adrese.

Máte rovné vlasy, které se samy od sebe ani nehnou? Sprej nastříkejte do vlhkých vlasů a smotejte je do drdolu nebo spleťte do copu. Vlasy důkladně vysušte, rozpusťte a ještě jednou rukou pořádně promačkejte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat