Kožená bunda je pro začátek podzimu ideální. Vyberte si tu svou!

Nosily se, nosí se a nosit se budou. Pokud sháníte ideální podzimní svršek, zaměřte svou pozornost na kožené bundy. Vytipovali jsme pro vás ty nejzajímavější kousky z pravé kůže i úspornější koženkové varianty.

V nestálém módním světě, kde se trendy střídají rychleji než počasí, se nadčasové kousky cení dvojnásob. U kožené bundy rozhodně nemusíte řešit, jestli se bude za rok, dva nebo tři ještě nosit. Bude. A právě proto se do ní vyplatí, pokud vám to finanční situace dovoluje, investovat. Bunda z kvalitní kůže vám totiž na rozdíl od její napodobeniny vydrží dlouhá léta.

Pryč jsou také časy, kdy byste v kůži získaly nálepku drsné motorkářky. Pokud to tedy s tímto materiálem nepřeženete a neoblečete se do něj od hlavy až k patě. Koženou bundu můžete nosit ke všemu, kromě oblíbených džínů a nejrůznějších kalhot jí budou slušet i sukně nebo šaty. Právě v kontrastu s ryze ženským prvkem totiž vypadá kůže nejlépe. Chcete si vyzkoušet opravdu trendovou sestavu? Propojte kůži s něžnou krajkou, ať už na topu nebo na šatech.

Pokud je na vás klasická černá varianta příliš tvrdá (tento pocit mohou mít zejména světlovlásky nebo zrzky), jednoduše sáhněte po jiném odstínu. Stejně univerzální je šedá, béžová a bílá (ta je ovšem náročnější na údržbu). Snadno se vám bude kombinovat i lahvově zelená, vínová nebo červená. Máte vybráno?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat