Víc než jen prádlo. Krajkové podprsenky jsou hitem sezony!

Řešit, jestli vám vykouklo ramínko, tentokrát nemusíte. Krajkové podprsenky jsou momentálně obrovským trendem a není výjimkou, že tvoří nedílnou součást outfitu. A navíc, znáte lepší způsob, jak rozmazlit samy sebe, než si pořídit krásné prádlo?

Ponechme stranou fakt, že krajka působí na drtivou většinu mužů přímo hypnoticky. Nová podprsenka pozitivně ovlivní i vás – v té pravé se budete cítit výjimečně celý den.

Krajková podprsenka se nově neschovává za každou cenu, obléknout ji můžete i pod hladké bílé tričko. A že je barevná nebo černá? To vůbec nevadí. K podobnému postupu se uchyluje stále více módních bloggerek a celebrit. To samé platí i pro ležérně vykukující ramínko. Pozor, pokud podprsenku poodhalujete, musí to mít smysl. Krajka nejlépe pasuje k hladkým vrškům a samotná podprsenka by měla být opravdu výstavní. Obléknout ji můžete i pod průsvitné nebo lehce průsvitné vršky.

A jaký typ zvolit? To záleží na velikosti vašeho hrudníku a osobním pocitu. Z hlediska trendů rozhodně bodují podprsenky bez jakékoli vycpávky. Pořídit si můžete i kus s kosticemi, které poskytnou ňadrům přeci jen nějakou oporu. Chcete si stůj co stůj přidat na objemu? Pořiďte si podprsenku s košíčky a dobře známým push-up efektem.






Celkem 5 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat