Slevy vrcholí: Stylistka pro vás vybrala šaty i za polovic!

Kolik šatů je příliš? Pokud jste s námi zajedno, že žádný takový počet neexistuje, užijete si následující výběr. Najdete v něm totiž letní šaty, na kterých visí kouzelná cedulka „sleva“. A pozor, spousta z nich stojí sotva polovinu původní ceny!

Vyjmenovávat jejich přednosti je zbytečné. Pokud na šaty nedáte dopustit, určitě jejich plusy samy znáte. Že se v šatech necítíte ve své kůži? Možná je to tím, že jste ještě nenarazily na ten pravý střih. Začít můžete klasickým modelem s lehce projmutým pasem, užším hořejškem a sukní, která naznačuje písmenko A. Lichotivé jsou také košilové šaty, které jsou navíc naprostým hitem sezony. Nosit je můžete ležérně rozevláté, ale i usměrněné páskem.

Problematickým postavám svědčí chytré zavinovací střihy, asymetrie, mírné řasení a cokoli, co odvede pozornost tím správným směrem. Bát se nemusíte ani větších potisků a barev - proč se v létě schovávat jen v černé?

Pokud stojíte v kabince a přemýšlíte, jestli si zkoušené šaty pořídit, nezapomeňte myslet dopředu. Jde o kousek, který jen tak nevyjde z módy? Koupily byste si je, i kdyby nebyly za hubičku? A nevynechávejte ani nejdůležitější otázku, kterou byste si měly položit před každým nákupem: „Mám chuť si ty šaty obléct hned zítra?“ Pakliže ani na vteřinu nezaváháte, jděte do nich!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat