Stylové letní klobouky: Které se nosí a kde na ně natrefíte?

Je úplně jedno, jestli vyrážíte do města, k vodě nebo míříte na vytouženou dovolenou. Stylový klobouk upotřebíte všude. A důvodů, proč by ani vám neměl chybět ve sbírce, je rovnou několik!

Můžete mít šortky a tričko nebo úplně jednoduché šaty, jakmile ale přidáte klobouk, budete platit za módní znalkyni. Tento doplněk zkrátka umí udělat dojem. V potaz vezměte i další benefity. Krempa klobouku zastíní tvář, takže ochrání pleť před přemírou slunce (musíme připomínat, že paprsky urychlují stárnutí pokožky?) a stejně tak i vaše vlasy a oči. Pokud klobouk samy nosíte, určitě navíc víte, že tento doplněk utlumí i pocit horka.

Co se týče použitých materiálů, na léto jsou rozhodně nejlepší prodyšné slaměné klobouky. Tvary i provedení se liší, stejně jako šířka krempy. Velmi lichotivé jsou klobouky typu fedora, které se ve vlněném provedení nosí i na podzim, vyznavačky elegance potom mohou zvolit ty kulaté s širokou krempou. Letošním hitem jsou i trendové kšilty, které ovšem nechrání samotnou hlavu a pro horké dny, kdy hrozí úpal, příliš vhodné nejsou.

1. Answear, 399 Kč, 2. Nordstrom, 1 007 Kč,
3. Takko, 249 Kč, 4. Takko, 249 Kč

Vybrat si můžete ze široké škály barev, nejpoužívanější je samozřejmě slámový odstín. V obchodech nicméně natrefíte i na čistě bílou, hnědou, šedou, černou nebo třeba modrou. Chcete osvěžit oblíbený klobouk z loňského léta? Vyměňte jeho stužku! Vybrat si můžete ve kterékoli galanterii. Rychlá změna vás vyjde na pár korun.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat