Řídké či jemné vlasy? Obelstěte matku přírodu!

Ne každé z nás dala příroda do vínku hustou kštici. Ale to neznamená, že jí nemůžeme dosáhnout! Stačí k tomu jen pár triků.

Trik č. 1: Správná délka

Jemné vlasy, které snadno zplihnou, nejsou nejlepším základem pro dlouhé vlasy. Neměly by být delší než po ramena, aby nebyly moc těžké, ale naopak pěkně vzdušné. A tak jim dopřávejte pravidelnou péči v podobě nůžek. A když už jsme u nůžek…

Trik č. 2: Správný střih

Chcete-li vzbudit zdání husté kštice, pak byste měla zvolit účes, který vám k tomu pomůže. Nejlepší je vytvořit účes, jehož základem jsou různé vrstvy, tedy vlasy sestříhané v několika délkách. Vaše vlasy získají opticky na objemu.

Trik č. 3: Správné barvy

Pokud si vlasy barvíte, vyhněte se efektu, kdy jsou vlasy ve stejném odstínu, takže působí trochu jako paruka. Přirozené barvy vlasů mívají různé odstíny – a toho byste měla dosáhnout i při barvení. Pokud si nejste jista, že takový požadavek vaše barva splňuje (i když dnes jich je na trhu většina, jež působí opravdu přirozeně), zkuste slabounký melír. Tedy žádné proužky a kontrastní odstíny, spíše různé intenzity jedné barvy. S tím vám ale nejlépe pomůže kadeřník.

Trik č. 4: Správná péče

Na trhu je spousta přípravků, které jsou určené právě k vytvoření bohatého účesu. Nejrůznější séra, spreje, pěny apod. pro o větší objem vlasů. Tak jich využijte! Jen to nepřehánějte, abyste vlasy příliš nezatížila.

Trik č. 5: Správné foukání

Fénu se při snaze o vzdušný účes nevyhnete. Ale opatrně s ním, horký vzduch vlasům nesvědčí. Raději vysoušejte vlasy vzduchem chladným. Ano, trvá to déle, ale neponičíte si vlasy. Abyste dosáhla opravdu velkého objemu, foukejte si vlasy v předklonu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat