Profesionální líčení zvládnete i vy. Se správnými pomocníky!

Pokud máte ve své kosmetické taštičce více než řasenku, měly byste je znát. Štětečky a aplikátory pomáhají s preciznějším nanášením make-upu, pudru, tvářenky, ale i stínů. Zkuste je a samy poznáte rozdíl!

Spousta produktů se dá nanášet prsty, výsledek ovšem není nikdy tak dokonalý. Pokud se líčíte denně, měly byste mít ve své sbírce alespoň základní typy štětců. Než vám je představíme, chtěli bychom zdůraznit důležitost jejich pravidelného čištění. Podle frekvence používání je perte ve speciálním roztoku, ale klidně i mýdlové vodě jednou za dva týdny až měsíc. Na mezifázi se vám bude hodit dezinfekce ve spreji, kterou na štěteček nastříkáte a otřete do ubrousku. Pozor, při sušení štětce položte nebo zavěste směrem dolů. Jen tak se zachová jejich původní tvar. Pokud je to ve vašich možnostech, dovolte si větší investici. Kvalitní štětce vám vydrží dlouhá léta a nebudete muset po každém líčení řešit vypadaná vlákna. Kvalitu za rozumnou cenu nabízí například Sephora (dívejte se přímo po Sephora štětcích), Douglas (značka Barbara Hofmann) nebo Artdeco.

Plochý štětec na make-up (1. Foundation Brush, Clinique, 750 Kč)

Pro důkladné zapracování tekutého make-upu do pleti se hodí středně velký plochý štětec. Porovnejte ho schválně s vašimi prsty – vsadíme se, že tento štětec vyhraje. Make-up dostane úplně všude.

Beauty Blender na make-up (2. houbička Beauty Blender, 499 Kč)

Nanášení make-upu můžete svěřit i patentovanému hitu současnosti, speciální houbičce, která produkt do tváře krásně zapracuje. Pro co nejpřirozenější efekt houbičku před aplikací navlhčete.

Štěteček na rtěnku (3. Lip Brush 318, MAC, 800 Kč)

Tento pomocník by neměl chybět dámám, které se pravidelně líčí výraznějšími rtěnkami. Červená, která nedovolí jediný přešlap, se vám bude nanášet mnohem lépe.

Štětec Kabuki (4. Givenchy, 1200 Kč)

Krátký, široký a zakulacený. Tak vypadá štětec typu Kabuki. Na co vám bude dobrý? Na nanášení pudru i bronzeru! Vyberte si ten, který bude mít co nejjemnější chloupky.

Štětec na tvářenku (5. Blooming Blush Brush, BareMinerals, 650 Kč)

Tvářenku nebo bronzer na tvářích nejlépe nanesete zkoseným, širším štětcem. Hodit se bude i na konturování tváře.

Štětec na obočí (6. Brow Brush, Estée Lauder, 620 Kč)

Zkosený štětec, jen v menším podání, je ideální na úpravu obočí pomocí stínu. Pokud nemáte dokonale upravený tvar nebo vám místy chybí chloupky, dopomozte si kajalovou tužkou.

Štětec na oční stíny (7. Eye Shadow Brush, Bobbi Brown, 800 Kč)

Štětečků na oční stíny je několik, tento je základní. S jeho pomocí se nanáší stín na celé víčko nebo větší plochu. Pro ty z vás, které si se stíny rády vyhrají, jsou tu menší štětce na rozestínování a nanášení do záhybu oka.

Štětec na tekuté linky (8. Ultra Fine Eyeliner Brush, Bobbi Brown, 750 Kč)

Nezbytnost pro dámy, které používají krémové linky v kelímku. Štěteček by měl být opravdu tenoučký, plochý a mírně zkosený tak, aby se vám linka snadno vedla.

Štěteček na korektor (9. Concealer Brush, Clinique, 550 Kč)

Pro preciznější nanesení korektoru poslouží tento hrdina. Pokud máte problematickou pleť nebo denně kamuflujete kruhy pod očima, připište si ho na nákupní seznam. Trochu se podobá štětečku na stíny, mívá ale jiné štětinky, odpovídající potřebám krémových produktů.

Čistič na štětce (10. Make-up Brush Cleanser, Clinique, 500 Kč)

Čistič s rozprašovačem můžete použít velmi snadno – nastříkáte ho na štětec, utřete do ubrousku a je to!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:44
139 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:42

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat