Chladivá sprcha a maska. Tipy pro dokonalý dekolt

Zatímco o pokožku obličeje pečuje většina z nás svědomitě, na dekolt občas zapomínáme. Přitom i ten si zaslouží naši pozornost. Zvláště teď v létě, když jej vystavujeme v hlubokých výstřizích.

Jak tedy dopřát svému dekoltu tu nejlepší péči?

Chladivá sprcha a peeling

K svěžímu vzhledu dekoltu přispívá studená sprcha. Pokožku krásně prokrví, vypne a zvláční ji. Určitě se vyplatí, když navíc použijete jednou týdně jemný peeling. Odstraní odumřelé buňky a váš dekolt bude zase o něco svůdnější. Pokud máte citlivou pleť, nepoužívejte tělový peeling, ale stejný, jako máte na obličej. Vyhnete se tak podráždění.

Hydratace je základ

Aby byla pokožka krásná, vláčná a zdravá, nezapomínejte ji pravidelně ošetřovat hydratačním mlékem či krémem. Používejte přípravky s vitaminem E, koenzymem Q10 a ovocnými kyselinami. Pokud máte pokožku dekoltu suchou, vyzkoušejte přípravky s bambuckým máslem – nedráždí a snesou ho tak i ženy s citlivou a problematickou pletí.

Maska na dekolt

Už jste ji někdy zkusila? Ne? Tak to určitě udělejte. Nemusíte plýtvat drahou maskou, co máte na obličej, klidně si ji vyrobte doma.

Rozmačkejte jeden banán, smíchejte jej se lžičkou medu a olivového oleje. Masku naneste, nechte 15 minut působit a smyjte.

Pomoc na vyrážku

Pokud vás trápí nepříjemné pupínky na hrudi, vyzkoušejte masáž ledovými kostkami. To by ale mělo zabrat jen při menších pupíncích, na větší už budete muset vytasit silnější zbraně. Pomoct by vám měly nejrůznější kosmetické přípravky proti akné na obličeji, pokud neuspějete, neváhejte navštívit kožního lékaře.

Procvičte ho

Pokud jste svůj dekolt zanedbávala, tak je nejvyšší čas to napravit. A rozhodně nic nezkazíte, pokud si pár minut denně i zacvičíte zpevňovací cviky na prsa.

Ozdobte ho

Pravidelnou péčí sice dosáhnete krásné a hebké pleti a pevnou pokožku, ale pomyslnou třešničkou na dortu je šperk. Teprve ten přitáhne ty oči které chcete. Určitě nic nezkazíte tím, že si na dekolt nanesete bronzový krém.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat