Jak rychle osvěžit účes? Vsaďte na tyhle vlasové doplňky

Složité účesy nejsou třeba. Dojem uděláte i s módními vlasovými doplňky, které jsou pro nadcházející letní dny jako stvořené. Náš tip? Vyměňte obyčejnou gumičku za efektnější kus nebo si do vlasů připíchněte čelenku.

Pokud se ani vám po ránu nechce věnovat čas zdlouhavému splétání vlasů, jste na správné adrese. Představíme vám tři typy doplňků, které jsou momentálně v módě a které váš účes promění během chvilky.

Gumičky, které nikdo nepřehlédne

Infantilní ozdůbky vynechejte a vyberte si moderní gumičku s kovem. Rychle se pracuje i s kroužky, do kterých ohon po zagumičkování zacvaknete. Dobře vypadají také perličkové gumičky nebo ty s jednoduchou mašlí.



1. H&M, 149 Kč, 2. Asos, 375 Kč,
3. Nordstrom, 390 Kč, 4. Mango, 199 Kč,
5. H&M, 199 Kč

Síla květin

Že si na nápadný květinový věnec netroufáte? Nevadí. Stejně dobře budou vypadat i kvítky osázené gumičky, případně jednoduché sponky. Připnout je můžete i k culíku. Zmiňované věnce se nejvíce hodí k ryze letnímu, téměř bohémskému nebo festivalovému stylu.



1. gumička H&M, 249 Kč, 2. čelenka Topshop, 320 Kč,
3. sponky H&M, 99 Kč (za 2 ks), 4. gumička H&M, 129 Kč,
5. čelenka Accessorize. 499 Kč

Zdobné čelenky

Čelenky vypadají nejlépe na rozpuštěných vlasech, nemusí jít ale jen o ty dlouhé. Zakomponovat je můžete i do kteréhokoli účesu. Konkrétní čelenku volte podle stylu oblečení, v módě jsou barevné s kamínky, metalické, ale i perlové nebo ty s ostny.



1. H&M, 149 Kč, 2. Zara, 399 Kč,
3. Fevrie, 580 Kč, 4. Zara, 499 Kč,
5. Mango, 299 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat