Triky stylistky: Dotáhněte letní šatník k dokonalosti. Takto!

Konečně můžete v šatníku udělat místo lehkému, letnímu oblečení. Jak skloubit pohodlí a styl i v teplých dnech? Kromě oblíbených šatů můžete otestovat i následující sestavy. Úspěch zaručen!

Vybrali jsme pro vás to nejlepší z aktuálních kolekcí. Podlehnete šortkovému overalu, tunice v etnickému stylu nebo lehoučké a prudce módní vestě?

Místo šatů overal

Slibujeme, že si je zamilujete! Overaly jsou vstřícné vůči každé postavě a tak moc pohodlné. Vybrat si můžete mezi krátkou a dlouhou variantou. Pokud narazíte na vzdušný materiál, kalhotového overalu se vůbec nemusíte bát. Řešit co si k němu oblečete? Zbytečné. Obujte sandálky, přidejte pár doplňků a je to. Pozorně si prohlédněte i elegantní batůžek. Do práce je jako dělaný!



1. overal Topshop, 1999 Kč, 2. boty Zara 799 Kč,
3. klobouk H&M 599 Kč, 4. podprsenka H&M 399 Kč,
5. náhrdelník Mango 399 Kč, 6. náramek Mango 399 Kč,
7. batoh Marks & Spencer 1399 Kč

V etno stylu

Popisovat klady vzdušné tuniky je zbytečné. Volný vršek si bude notovat s kratšími šortkami, přípustné jsou i úzké kalhoty. Etnický styl tuniky můžete ještě podtrhnout doplněním podobně laděného psaníčka a korálkových náramků. Ani tady nemusíte řešit podpatky, gladiátorky jsou hitem sezony a navíc velmi, velmi efektní.



1. tunika Zara 1199 Kč, 2. šortky H&M 599 Kč,
3. sluneční brýle Tom Ford 7300 Kč, 4. náramky Mango 299 Kč,
5. boty Aldo 1999 Kč, 6. prsteny Zara 399 Kč,
7. kabelka Mango 799 Kč

Dlouhá vesta

Vesta s páskem je lehká jako vaše oblíbená halenka, outfitu ale dodá říz. Hodit se bude i do kanceláře, například přes šaty nebo pouzdrovou sukni. Mimo práci ji klidně noste s mini sukní a vtipným tričkem. Sdělit světu můžete třeba fakt, že život je na nošení nudného oblečení příliš krátký. Vtipným úletem je i „mléčná“ kabelka. Mánii zábavných doplňků odstartovala značka Moschino. Pamatujete si na jejich kabelku, která připomínala krabičku s hranolky od McDonald´s?



1. vesta H&M 999 Kč, 2. sukně H&M 1499 Kč,
3. triko Mango 399 Kč, 4. náhrdelník Zara 699 Kč,
5. kabelka Aldo 999 Kč, 6. boty H&M 899 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat