Módní nezbytnost sezony: Pořiďte si alespoň jeden overal!

Pokud byste si měly v této sezoně pořídit jeden jediný kousek, náš tip je jasný. Jděte do overalu! A rozhodně to není jen proto, že je momentálně v kurzu. Tato stylová kombinéza je také extrémně pohodlná, vstřícná k ženským křivkám a v neposlední řadě i snadno nositelná.

Odpadává zdlouhavé přemýšlení, co s čím kombinovat. Jednoduše skočte do overalu, přidejte pár doplňků a je to. Obout můžete placaté boty, ale i podpatky, vše záleží na konkrétním kusu a příležitosti. I když strohý overal láká k přemíře doplňků, někdy se s nimi vyplatí šetřit – zachováte tak minimalistický ráz modelu. Odvázat se naopak můžete u kombinéz, které mají bohémský, popřípadě i etno nádech. Sledujte také střih - véčkové dekolty můžete doladit delším náhrdelníkem (ty krátké si ponechejte pro kusy bez většího výstřihu), k overalům bez rukávů se zase perfektně hodí sada náramků.

V létě také oceníte krátkou, šortkovou variantu. Pokud máte štíhlé nohy, určitě ji alespoň vyzkoušejte. Dokonalé bříško naopak není potřeba, díky lehkému materiálu a volnějšímu střihu leccos ututláte. Máte-li naopak postavu jako proutek, zkuste upnutou variantu, kterou můžete využít coby večírkový outfit. Pro formálnější příležitosti nebo do práce využijete kalhotovou variantu. Důležitý je materiál i celkový dojem. Ležérnější kusy si ponechte na volný čas.

Pro overalové začátečnice je ideální černá kalhotová klasika. Během dne můžete kombinézu nosit s plochými sandálky a barevnými náramky, večer vyměňte boty za vysoké podpatky a přidejte psaníčko. Nebojíte se méně praktické bílé? I tato varianta stojí za zkoušku, zejména v létě. Odrazovat vás ale nebudeme ani od barev, overalu ve výrazném červeném odstínu dáváme jedenáct bodů z deseti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat