Na podpatcích jako v bačkůrkách? Jásejte! Briketové podpatky hlásí comeback!

Podpatky, podpatky, podpatky! Většina z nás je miluje – prodlužují nohy, zženšťují, cítíme se v nich sebevědomější. Většina z nás se na nich ale učí chodit celý život. A není to lehký boj. Nezoufejme. Záchrana přichází ve formě trendu, který frčel v 70. letech, a tím jsou briketové podpatky.

Svůj návrat slaví briketové široké podpatky, které v 70. letech obouvala každá druhá žena, celebrita, a dokonce i muži. Zaručují lehkost díky materiálům, kterými je tvořen podpatek, jako je kaučuk, pěnové materiály, korek. Kromě toho jsou prostě ŠIK, takže nepochybíte, pokud se rozhodnete ke koupi právě těchto bot.

Obout je můžete k šatů, džínám, kraťáskům – jdou prostě ke všemu. Důležité je sladit outfit barevně a myslet také na materiály. Za redakci doporučujeme na tyto dny černé úzké kalhoty ohrnuté u kotníků, jednoduché bílé tričko či hedvábnou halenku, džínsku či koženou bundu a samozřejmě briketky. Budete si cítit pohodlně a vypadat trendy. Opět a znovu – v jednoduchosti je krása. 

1. Fashiondays.cz, Vagabond, 2 199 Kč // 2. Baťa, 1 399 Kč
3. CCC, Jenny Fairy, 699 Kč // 4. Fashiondays.cz, Vagabond, 1 499 Kč
5. CCC, Lasocki, 999 Kč // 6. New Yorker, 899 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat